Hogeschool van Amsterdam – illustraties voor het gebruik van de nieuwe werkplekken

Na de verbouwing gaan de medewerkers van de bestuursstaf HvA aan de slag volgens het “Acitiviteit Gerelateerd Werken” concept. Wij maakte een reeks illustraties om het gebruik per ruimte en werkplek toe te lichten.

Waar, wanneer en hoe je werkt en samenwerkt kan dankzij het Activiteit Gerelateerd Werken (AGW) beter op elkaar worden afgestemd. Niemand is meer gebonden aan een vaste werkplek en met de juiste ondersteuning op het gebied van ICT, flexibele werkplekinrichting, samenwerking en afstemming met collega’s, kun je met focus aan de slag.

De Amstelcampus is ingericht volgens het Activiteit Gerelateerd Werken principe, waarbij de onderwijsvisie optimaal kan worden ondersteund.

Voor medewerkers betekent AGW dat er geen vaste werkplek is per medewerker, maar je kiest een plek op basis van de activiteit of taak die je gaat doen op dat moment. Kies een rustige plek voor geconcentreerd, stil werken (RUST), groepswerkplek voor samenwerken of interactie (RUIS) of een meer informele omgeving voor overleg en afstemming (BRUIS).

Bron: hva.nl